Pitanje?

Kako naručiti izradu sajta

Naručivanje izrade sajta je vrlo lako i jednostavno.

Samo naručivanje predstavlja preliminarni dogovor oko potreba vašeg poslovanja i predstavljanja firme na internetu. U tom smislu, pre samog naručivanja, dobro je razmisliti o tome šta treba da sadrži prezentacija vaše firme na internetu.

Kako odabrati web sajt za firmu?

 • Statična ili dinamična prezentacija firme - web sajt ili web shop(online prodaja)?

  Šta želite da postignete internet prezentacijom vaše firme (prisustvo na internetu, povećanje prodaje, predstavljanje usluga, izlaganje cenovnika, internet prodaja proizvoda i usluga i sl.)
 • Web sajt firme informativnog karaktera ili sa detaljnim opisom poslovanja?

  Da li sajt vaše firme treba da sadrži samo osnovne informacije ili treba ići detaljno sa proizvodima, uslugama, njihovim cenama, akcijama, popustima i sl.
 • Ažuriranje web sajta firme - frekvencija promena na sajtu?

  Da li želite internet prezentaciju firme koja će biti retko ažurirana ili imate želju za aktivnom promenom sadržaja sajta kako biste potencijanim klijentima prikazali i novosti u vašem poslovanju čim se pojave.
 • Prodaja na internetu putem web shop-a(online internet prodavnice)?

  Ukoliko ste odabrali da proizvode ili usluge direktno prodajete posredstvom internet prodavnice, treba imati u vidu da pre početka izrade online web shop-a morate pripremiti materijal(slike, tekstualne opise proizvoda ili usluga, njihove cene itd).

Potreban vam je besplatan savet pri izboru web sajta za firmu?

Sva ova kao i mnoga druga pitanja mogu biti od velikog značaja za pravilnu odluku i zadovoljavajuću i korisnu prezentaciju vaše firme na internetu.

Razmislite i pozovite Variety sites tim i zatražite besplatnu procenu  izrade sajta za firmu.
Pozovite nas na 069-525 35 94 ili nam pošaljite mail na izradasajtova@vrs.rs

 

INFORMACIJE