Pitanje?

Optimizovani sajtovi

Optimizovani sajtovi za Google pretragu

Svi sajtovi koje izrađuje Variety Sites tim su maksimalno optimizovani za relevantne pretrage na Google-u.

Pored izrade web sajtova i detaljne optimizacije web sajtova naših klijenata za pretragu na Google-u, Variety Sites tim obezbeđuje i optimizaciju i održavanje sajtova koje je neko drugi dobro ili loše uradio. Trenutno radimo dodatnu oprimizaciju i reoptimizaciju kao i održavanje sajtova koji se bave prevozom (www.kombiprevozbeograd.com i www.prevozsaaerodroma.com) kao i sajta firme koja se bavi laserskim graviranjem i markiranjem www.tenzorlaser.com.

Navedeni sajtovi su rađeni na google sites i wordpress platformama, a optimizacija je bila samo osnovna, mislimo na nazive stranica. Ostali elementi optimizacije nisu bili prisutni. Nakon već prve faze optimizacije u trajanju od 7 dana rezultati su bili vidljivi prilikom pretrage na Google-u.

Cilj optimizacije web sajtova Variety Sites tima

Kao i u svakoj oblasti koja je u vezi sa izradom, održavanjem i optimizacijom sajtova, naš cilj je da budemo prvi. Sa nama kao prvima i vaš sajt će biti uvek vidljiv i prepoznatljiv na google-u.

Naravno, zbog raznih faktora kao što su recimo konkurencija, vreme koje je vaš sajt do sada proveo na internetu, naziv samog web sajta (ne može se menjati) i sl., niko, pa ni Variety sites ne može vam dati garanciju za pojavljivanje baš vašeg sajta po svim kriterijumima ili ključnim rečima na prvoj strani Google-a. Neki sajtovi koje smo optimizovali probijaju se brže, neki sporije, ali do sada nismo imali slučaj da sajt po nekim ključnim rečima ne dobija bar jedno mesto na prvoj strani Google-a, naravno u relevantnim pretragama.

Web sajtovi koje optimizuje i održava Variety Sites tim

Upoznajte se sa sajtovima koje nije radio Variety Sites tim, a kojima pruža uslugu optimizacije i održavanja.

  • www.kombiprevozbeograd.com Kombi i minibus prevoz putnika Beograd
    www.kombiprevozbeograd.com Kombi i minibus prevoz putnika Beograd
  • www.tenzorlaser.com Lasersko graviranje i markiranje metala i dr.
    www.tenzorlaser.com Lasersko graviranje i markiranje metala i dr.
  • Optimizacija sajta za kombi prevoz www.kombiprevozputnika.com
    Optimizacija sajta za kombi prevoz www.kombiprevozputnika.com
INFORMACIJE