na vrh

Otkup polovnih automobila

Otkup polovinih automobila Beograd

Otkup bilo kojeg automobila, u bilo kom stanju!

Ovde smo da bismo vam olakšali prodaju polovnog automobila u bilo kom stanju. Vršimo otkup polovnih automobila bez obzira na stanje. Kupujemo ispravne, tehnički neispravne i havarisane automobile bez razlike. Vrednost vidimo u svakom automobilu i spremni smo da uradimo besplatnu procenu svakog automobila, bez rizika i obaveza.

ZATRAŽITE PROCENU!!!

Gde vršimo otkup automobila?

Otkup automobila vršimo na vašoj adresi. Besplatna procena se obavlja brzo, a dogovor sklapa lako i jednostavno. Upućeni smo u svce procedure oko otkupa polovnih automobila, tako da o tome ne morate brinuti. Imamo spremnu i vučnu službu za odvoženje automobila koji nisu u voznom stanju.

PRODAJTE AUTO!!!

Besplatna procena automobila za samo nekoliko minuta!

Možemo vam dati ponudu za vaše vozilo za samo nekoliko minuta. Imamo višegodišnje iskustvo u kupovini i prodaji vozila, a praćenje trenutnih dešavanja na tržištu polovnih automobila omogućava nam da uvek znamo koliko vozilo vredi u bilo koje vreme i na svakom mestu. Najbolji način da se uverite u to je da nas pozovete.

POZOVITE ODMAH!!!

Zašto izabrati Otkup automobila KONSTANTIN?

Naš cilj je da vam pomognemo da brzo, sigurno i jednostavno prodate svoj polovni automobil. Ne morate postavljati oglase i čekati kupce. Nema posla sa dokonim ljudima koji bi kupili polovan auto, samo da je nov, po ceni polovnog. Mi ćemo vam dati ponudu, vi je prihvatite, mi odvozimo vozilo i ostavljamo vam novac.

Kupujemo apsolutno sve automobile bez obzira na godište i stanje.

Otkupljujemo automobile, kombije, pikap vozila, traktore, poljoprivredne mašine, radne mašine i motore brzo, sigurno, po fer cenama sa isplatom u kešu.

Pozovite Otkup automobila KONSTANTIN i saznajte tačno koliko automobil vredi u bilo koje vreme i na svakom mestu.

ISPLATA POLOVNIH AUTOMOBILA U KEŠU

Ako želite da prodate svoj automobil, došli ste na pravo mesto. Vršimo otkup polovnih automobila u bilo kom stanju i pomažemo ljudima da brzo i lako dođu do gotovine. Kupujemo ispravne, tehnički neispravne i havarisane automobile u Beogradu i celoj Srbiji. Za automobile koji nisu u voznom stanju imamo i vučnu službu. Imamo iskustva u kupoprodaji plovnih automobila i želimo da i vama pojednostavimo proces prodaje automobila u samo tri koraka.

 

 

KORAK #1: Pozovite Otkup automobila KONSTANTIN

Kada pozovete Otkup polovnih automobila KONSTANTIN neko od naših ljudi će vas provesti kroz ceo proces. Potrebno je samo da odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja o svom automobilu kako bismo mogli da dogovorimo besplatnu procenu otkupne cene vozila. U toku smo sa trenutnim tržišnim cenama vozila, tako da ćete dobiti konkurentnu i fer ponudu. Ako niste ljubitelj telefonskih poziva, samo popunite obrazac na stranici Zatražite procenu i mi ćemo vam se javiti e-mailom. Naš cilj je da otkup polovnih automobila u Beogradu i celoj Srbiji učinimo što lakšim i jednostavnijim za sve.

POZOVITE!!!

KORAK #2: Prihvatite našu ponudu za otkup automobila

Naša procena otkupne vrednosti automobila je besplatna, a prema dosadašnjim iskustvima znamo da ćete je prihvatiti, jer bolju od naše teško da ćete dobiti! Shvatamo da odluka o prodaji automobila može biti teška iz raznih razloga, pa uzmite vremena koliko god je potrebno da se odlučite. Ali, što pre prihvatite našu ponudu, pre ćete dobiti novac za svoj automobil! Čim prihvatite našu ponudu, započećemo konačan dogovor o otkupu vozila, bez obzira gde se vaš automobil nalazi, bilo da je u Beogradu ili u nekom drugom mestu u Srbiji. U nekim slučajevima čak možemo zakazati preuzimanje za samo 24 sata, pa ne oklevajte da nas pozovete!

POŠALJITE E_MAIL!!!

KORAK #3: Keš isplata i odvoženje automobila

U zakazano vreme, doći ćemo do vas sa novcem i vozilom za vuču. Tada ćemo se pobrinuti za svu dokumentaciju, proceduru oko kupoprodaje i ostale detalje. Nakon prihvatanja naše ponude za otkup automobila sve ide brzo i u najkraćem mogućem roku se završava. I mi i vi znamo da samostalna prodaja automobila može biti teška i dugotrajna. Prodavci vam nikada ne žele dati onoliko koliko mislite da vaš automobil vredi, pa pokušaj da ga sami prodate može potrajati dugo. Osim toga, ko još voli da postavi oglas i sastaje se sa strancima na probnim vožnjama? Sa Otkupom automobila KONSTANTIN, bićete u dobrim rukama. Na kraju krajeva, mi smo u ovom poslu više godina. Bez obzira na to da li je vaš automobil havarisan, pokvaren, tehnički neispravan ili kao nov, spremni smo da vam damo ponudu.

Pozovite nas danas da biste saznali koliko novca možete dobiti za svoj automobil!


PRIJATELJI SAJTA