na vrh

3D Fototapete

Štampa, izrada i postavljanje 3D fototapeta

3D fototapete polako preuzimaju primat nad 2D fototapetama, kako zbog unapređivanja tehnologije štampe, tako i zbog sve niže cene. 3D fototapete efektima štampe mogu u vaš prostor uneti nešto novo, potpuni osećaj drugačije atmosfere i osećaj dodatne dubine. Realističnost 3D efekata na fototapetama je došla do nivoa gde se posmatraču može učiniti da ta dubina zaista postoji. Nije redak slučaj da posmatrači žele da priđu što bliže kako bi se uverili da li je 3D fototapeta stvarno odštampana ili se radi o više delova sklopljenih u jednu celinu sa stvarnom trećom dimenzijom.

Štampa i izrada 3d foto tapeta

 

060 595 08 68

 

Pogledajte i odaberite FOTOTAPETE po vašoj želji i meri na sajtu specijalizovanom za štampu 3D i drugih fototapeta.

 

Pravilno dizajnirane i kvalitetno odštampane i postavljene 3D fototapete mogu imati veoma jak efekat i uticaj na životno okruženje. U zavisnosti od odabrane teme, odnosno slike koja se štampa na materijalu za izradu 3D fototapeta, efekat može biti umirujuć, uzbudljiv, efekat koji stvara utisak većeg prostora i sl.

Izborom odgovarajućeg dizajna 3D fototapeta možete zaista transformisati svoj životni prostor u nešto novo i veoma inovativno.

POGLEDAJTE NAJBOLJU PONUDU 3D i ostalih foto tapeta u Srbiji - www.ambijentstudio.rs

Ako želite da svoju kvalitetnu digitalnu fotografiju visoke rezolucije ili fotografiju koju ste pronašli ili kupili na internetu, pretvorite u kvalitenu 3D fototapetu, kontaktirajte nas i mi ćemo uložiti svo svoje znanje i iskustvo da biste bili u potpunosti zadovoljni rezultatom.

Kada tražite ili kupujete digitalnu fotografiju za štampu 3D fototapeta, pronađite ili kupite najvišu rezoluciju koja je dostupna. Kvalitetne fotografije, dovoljne rezolucije za štampu 3D fototapeta, su negde iznad 6 ili 8Mpx. Ukoliko želite, na postojeću fotografiju se može, u procesu pripreme za štampu 3D fototapeta, dodati i neki vaš lični pečat.

Ako već imate ili ste odabrali fotografiju koju želite da pretvorimo u 3D fototapete, pošaljite nam fotografiju i veličinu vašeg zida ili druge površine na koju se 3D fototapeta postavlja, a mi ćemo vas obavestiti da li fotografija može biti velika kao vaš zid, a da štampa bude kvalitetna i jasna.

Najveći izbor 3D fototapeta na jednom mestu - www.ambijentstudio.rs

Saveti za odabir fotografija za štampu 3D fototapeta

Evo nekih vrednih saveta koji vam mogu pomoći u brzom i efikasnom odabiru fotografija ili dizajna za štampu 3D fototapeta:

  • Odredite orijentaciju buduće 3D fototapete prema horizontalnim ili vertikalnim zidovima
  • Položaj 3D fototapete je veoma bitan, jer ugao svetlosti koja pada na nju proizvodi dodatne efekte
  • 3D fototapete sa odštampanim geometrijskim oblicima naglašavaju ukupni izgled prostorija
  • Odaberite svetlije nijanse za manje prostorije kako biste napravili iluziju dodatne dubine ili širine prostora

Postavljanje i uklanjanje 3D fototapeta

3D fototapete koje štampamo prema vašem ili našem dizajnu su samolepljive. Postavljanje možete raditi sami, mada se preporučuje da to uradi naša stručna i iskusna ekipa montera. Usluga postavljanja 3D fototapeta se može dogovoriti u procesu izrade ili nakon njega, tako da o tome možete odlučivati i naknadno.

Uklanjanje 3D fototapeta takođe ne zahteva veliki napor, ali se neke stvari moraju znati kako ne bi došlo do oštećenja površina sa kojih se 3D fototapete skidaju. Za sve nedoumice oko načina uklanjanja 3D fototapeta koje smo mi izradili i postavili, možete nas kontaktirati. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku, a po potrebi, kao dodatnu uslugu možemo ponuditi i stručno uklanjanje 3D fototapeta.

Cena štampe 3D fototapeta

Cena štampe 3D fototapeta zavisi od mnoštva faktora, a najvažniji su:

  • Dimenzije 3D fototapeta
  • Vrsta materijala za štampu 3D fototapeta

Ukoliko želite da saznate konkretnu cenu štampe i postavljanja 3D fototapeta, možete nas kontaktirati na 060 595 08 68  i veoma brzo dobiti tražene informacije ili posetiti sajt www.ambijentstudio.rs za najbolji izbor 3D fototapeta.

 

 


PRIJATELJI SAJTA