na vrh

Dečije foto tapete

Najveći i najlepši asortiman dečijih tapeta u Srbiji možete naći kod nas na sajtu www.tapeters.com, jer verujemo da decu treba okružiti lepim i srećnim stvarima. Naše dečije foto tapete omogućavaju deci da se izgube u svetu slika koje ih okružuju što podstiče njihovu maštu i omogućava im da maštaju više i lepše sami, kao i u društvu druge dece.

Pogledajte galeriju dečijih foto tapeta i izaberite one koje vam se dopadaju

Sa sedištem u Beogradu, započeli smo pre nekoliko godina izradu dečijih tapeta kojim su naši mnogobrojni klijenti ukrasili dečije sobe širom Srbije. Ako i vi želite da postavite dečije tapete u sobe vaših mališana, pozovite nas i mi ćemo učiniti sve da vaše dečije tapete budu vrhunskog kvaliteta i da brzo stignu do vas.

0641191133

Deca su po svojoj prirodi maštovita, kreativna i puna života, tako da ima smisla da dečije tapete budu ispunjene jarkim bojama i energijom. Od scena životinja u divljini i praistorijskih avantura sa dinosaurusima, pa sve do njihovih omiljenih sportova ili putovanja kroz svemir, sada je lakše nego ikad pretvoriti spavaću sobu vašeg deteta u razigrano okruženje izvan njihovih najluđih snova sa dečijim foto tapetama. Pomoću jednog od naših dizajna dečijih tapeta možete stvoriti zaista jedinstven doživljaj u kome će vaša deca, kao i njihovi drugari moći da uživaju svaki put kada se nađu u dečijoj sobi. Bez obzira šta vaša deca vole, kod nas ćete naći dečije tapete koje će im odgovarati. Ukoliko nečega što želite nema na našem sajtu pozovite nas i mi ćemo pokušati da to pronađemo za vas.

Ponuda dečijih foto tapeta

0641191133

Dečije tapete su savršen dodatak za dečiju spavaću sobu, igraonicu ili vrtić, jer unose vedre boje i uzbudljive dizajne koji podstiču dečiju maštu i radoznalost. Sve dečije tapete koje izrađujemo za dečije sobe, bez obzira da li sadrže motive iz bajki, likove iz video igrica ili crtane junake, izrađujemo koristeći samo najkvalitetnije, kristalno čiste slike i kvalitetne samolepljive folije.

Dečije tapete su odličan izbor za male i velike klince, dodaju dašak zabave u bilo koju sobu sa bilo kojim motivom. Pretvorite dečju sobu u smirujući, interesantan prostor i dozvolite svojoj deci da uživaju u igri i učenju. Dečije tapete sa prugama, likovima muzičara i glumaca, Disney motivima, dinosaurusima, kamionima, čudovištima, automobilima, svemirom ili mapama sveta i još mnogo čime, su zaista nešto što može da odgovara skoro svakom dečaku ili devojčici.

Odaberite dizajn za dečije tapete i pozovite nas za dogovor

Naša velika paleta dečijih tapeta definitivno ima ili može imati ono što bi vaš mališan voleo. Deca su veoma radoznala i maštovita. Bilo da se radi o omiljenom liku iz crtanog filma koji pokreće njihovu maštu ili nečem obrazovnom poput našeg solarnog sistema ili mape sveta, naša kolekcija dečijih tapeta je savršen izbor za svakoga.


PRIJATELJI SAJTA