na vrh

Dečije foto tapete

Najveći i najlepši asortiman dečijih tapeta u Srbiji možete naći kod nas na sajtu www.tapeters.com, jer verujemo da decu treba okružiti lepim i srećnim stvarima. Naše dečije foto tapete omogućavaju deci da se izgube u svetu slika koje ih okružuju što podstiče njihovu maštu i omogućava im da maštaju više i lepše sami, kao i u društvu druge dece.

Pogledajte galeriju dečijih foto tapeta i izaberite one koje vam se dopadaju

Sa sedištem u Beogradu, započeli smo pre nekoliko godina izradu dečijih tapeta kojim su naši mnogobrojni klijenti ukrasili dečije sobe širom Srbije. Ako i vi želite da postavite dečije tapete u sobe vaših mališana, pozovite nas i mi ćemo učiniti sve da vaše dečije tapete budu vrhunskog kvaliteta i da brzo stignu do vas.

060 595 08 68

Deca su po svojoj prirodi maštovita, kreativna i puna života, tako da ima smisla da dečije tapete budu ispunjene jarkim bojama i energijom. Od scena životinja u divljini i praistorijskih avantura sa dinosaurusima, pa sve do njihovih omiljenih sportova ili putovanja kroz svemir, sada je lakše nego ikad pretvoriti spavaću sobu vašeg deteta u razigrano okruženje izvan njihovih najluđih snova sa dečijim foto tapetama. Pomoću jednog od naših dizajna dečijih tapeta možete stvoriti zaista jedinstven doživljaj u kome će vaša deca, kao i njihovi drugari moći da uživaju svaki put kada se nađu u dečijoj sobi. Bez obzira šta vaša deca vole, kod nas ćete naći dečije tapete koje će im odgovarati. Ukoliko nečega što želite nema na našem sajtu pozovite nas i mi ćemo pokušati da to pronađemo za vas.

Ponuda dečijih foto tapeta

060 595 08 68

Dečije tapete su savršen dodatak za dečiju spavaću sobu, igraonicu ili vrtić, jer unose vedre boje i uzbudljive dizajne koji podstiču dečiju maštu i radoznalost. Sve dečije tapete koje izrađujemo za dečije sobe, bez obzira da li sadrže motive iz bajki, likove iz video igrica ili crtane junake, izrađujemo koristeći samo najkvalitetnije, kristalno čiste slike i kvalitetne samolepljive folije.

Dečije tapete su odličan izbor za male i velike klince, dodaju dašak zabave u bilo koju sobu sa bilo kojim motivom. Pretvorite dečju sobu u smirujući, interesantan prostor i dozvolite svojoj deci da uživaju u igri i učenju. Dečije tapete sa prugama, likovima muzičara i glumaca, Disney motivima, dinosaurusima, kamionima, čudovištima, automobilima, svemirom ili mapama sveta i još mnogo čime, su zaista nešto što može da odgovara skoro svakom dečaku ili devojčici.

Odaberite dizajn za dečije tapete i pozovite nas za dogovor

Naša velika paleta dečijih tapeta definitivno ima ili može imati ono što bi vaš mališan voleo. Deca su veoma radoznala i maštovita. Bilo da se radi o omiljenom liku iz crtanog filma koji pokreće njihovu maštu ili nečem obrazovnom poput našeg solarnog sistema ili mape sveta, naša kolekcija dečijih tapeta je savršen izbor za svakoga.


PRIJATELJI SAJTA