na vrh

Izrada jelovnika

Izrada jelovnika za vaš lokal može biti urađena na više načina i od različitih materijala. Prvo treba definisati kakav jelovnik je adekvatan za Vaš ugostiteljski objekat:

Izrada jelovnika od grafičke pripreme pa do završetka procesa izrade podrazumeva nekoliko koraka:

- odabir dizajna i grafičku prpremu za izradu jelovnika

- odabir materijala na kome će jelovnik biti štampan

- proces štampe jelovnika, odnosno unutrašnjih stranica

- izbor načina povezivanja stranica jelovnika

- izbor dizajna i materijala za koričenje i povezivanje jelovnika

- koričenje, povezivanje i isporuku gotovih jelovnika

U oblasti izrade jelovnika takođe radi se:

Izrada jelovnika od kože

Izrada jelovnika od eko kože

Štampanje jelovnika sa tvrdim povezom

Izrada jelovnika od drveta

Izrada broširanih cenovnika

Izrada drvenih cenovnika

Izrada plastificiranih cenovnika sa spiralom

Izrada jednolisnih cenovnika

Izrada klasičnih vinskih karti

Izrada booklet vinskih karti sa mekim povezom

Ostale mogućnosti izrade i štampe možete detaljnije pogledati na www.digitalnastampa-flashcopy.rs

 

IZRADA PLASTIFICIRANIH JELOVNIKA

Štampa jelovnika za restorane brze hrane uglavnom podrazumeva štampu nekoliko strana sa artiklima u ponudi, a naša preporuka je da to bude štampa jelovnika sa mekim povezom i plastifikacijom, kako zbog ekonomičnosti same štampe, tako i zbog praktičnosti upotrebe od strane korisnika.

Zaštita štampe od prljanja i habanja se postiže upravo plastifikacijom i jelovnik se može obrisati i koristiti duže, naravno ukoliko nema nekih promena artikala i cena. Ako čak i bude promena cena i artikala, a one su sadržane na pojedinačnim stranicama, štampa se može raditi samo za te stranice, tzv. doštampavanje.

IZRADA JELOVNIKA ZA PICERIJE

Štampa i izrada jelovnika za picerije i restorane se radi na osnovu pripreme za štampu koju možete dostaviti ili je naš grafički tim može uraditi za vas. Kao rešenje za jelovnike picerija, naša preporuka je grafički dobro stilizovan jelovnik sa ilustracijama, tvrdog ili mekog poveza sa plastificiranim unutrašnjim stranicama na kojima je poželjno da budu fotografije izgleda pica koje picerija ima u ponudi.

IZRADA JELOVNIKA OD KOŽE ILI EKO KOŽE

Kod štampe i izrade jelovnika za restorane preporučujemo tvrdi povez sa koricama od eko kože ili prave kože sa štampom logoa ili naziva restorana na prednjoj korici jelovnika. Štampa na koricama može biti rađena zlatotiskom.

Unutrašnje stranice jelovnika mogu biti štampane i ubačene u plastične džepove, čime se dobija zaštita štampe, a i mogućnost izmene ponude restorana jednostavnom zamenom stranice koja se zasebno može štampati.

ROK ŠTAMPE I IZRADE JELOVNIKA

Rok za štampu i izradu jelovnika je 3-5 radnih dana i zavisi na prvom mestu od zahteva naručioca. Za manje zahtevnu izradu jelovnika proces izrade može biti i kraći.


PRIJATELJI SAJTA