na vrh

Izrada roll-up banera

Rolap baner, poznat i kao roll-up ili pull-up baner, prenosiva je reklama koja se sastoji od natpisa - široke trake tkanine ili drugog materijala sa odštampanim sadržajem i osnove u koju se platno može smotati, čineći sve lakim za nošenje. Ove karakteristike čine rolap banere jednim od najpraktičnijih i najefikasnijih rešenja za oglašavanje brenda ili proizvoda na sajmovima i konferencijama, posebno u slučajevima kada se zahteva brzo postavljanje ili često premeštanje reklame. Ako želite više informacija o roll-up banerima, doći ćete do njih u nastavku teksta. U ovom tekstu ćemo vam dati više detalja o različitim vrstama dostupnih rolup banera, najefikasnijim mogućnostima za njihovo korišćenje i nekoliko saveta o tome kako stvoriti savršeni roll-up baner koji će odgovarati vašim potrebama.

Zašto su roll-up baneri savršeni za reklamiranje brenda ili proizvoda

Pre nego što detaljnije razmotrimo različite delove roll-up banera, evo liste njihovih glavnih prednosti, odnosno tri razloga zašto se rolap baneri tako široko koriste, a samim tim i zašto biste i vi trebali da ih koristite.

  • Roll-up baneri se lako montiraju: jednostavno povucite baner sa njegove osnove i zaključajte mehanizam za sklapanje. Sve je gotovo za nekoliko sekundi!
  • Roll-up baneri su jednostavni za transport: smotaju se u bazu i postaju kompaktni i izuzetno ih je lako nositi. Ako naručite roll-up baner od nas, takođe ćete dobiti odgovarajuću torbu za nošenje. U osnovi, roll-up baner je mnogo pogodniji od panoa i mnogo je lakši za transport, a takođe i manje osetljiv na oštećenja.
  • Roll-up baneri se mogu ponovo upotrebiti: jednostavni za transport, malih dimenzija kada se sklope, roll-up baneri se mogu odštampati jednom i ponovo koristiti više puta. Moguće je po potrebi zameniti platno drugim dizajnom, dok osnova ostaje ista, tako da svaki sledeći put plaćate samo štampu banera.

Sada kada ste ukratko pročitali šta su roll-up baneri i koje su njihove glavne prednosti, jasno je da ovaj rolap baner možete da koristite kao efikasan alat za reklamiranje svoje kompanije ili određenog proizvoda tokom sajma, javnog događaja ili konferencije. Takođe možete da napravite roll-up banere za svoje preduzeće koje ćete koristiti kao pozadinu tokom promocije proizvoda, održavanja konferencija, sastanaka sa partnerima ili za davanje intervjua medijima.

0605455484

Razni oblici i vrste roll-up banera

Izrada roll-up banera - Roll-up baneri za sve nameneSada kada smo opisali osnovne karakteristike i prednosti roll-up banera u odnosu na druge reklame, možemo opisati i iz čega se uglavno svi roll-up baneri sastoje.

Najvidljiviji i najvažniji deo rolap banera je svakako platno na kome se štampa sadržaj reklame.

Prema načinu štampe roll-up baneri mogu biti klasični jednostrani ili dvostrani i roll-up baneri velikih dimenzija:

  • Jednostrani rollup baneri su oni sa dizajnom reklame odštampanim samo na jednoj strani.
  • Dvostrani rollup baneri su rolap baneri sa dvostranom štampom, a sadržaj je vidljiv sa obe strane platna. Odštampani dizajn ne mora biti isti sa prednje i zadnje strane.
  • Roll-up baneri velikih dimenzija su vrlo korisni za stvaranje jedinstvenih reklama i marketinških efekata. Baner može biti izrađen od različitih materijala, svaki sa različitim karakteristikama i troškovima.

Najčešći materijali za izradu platna za roll-up banere su:

PVC: jedan je od najčešće korišćenih i najjeftinijih materijala za roll-up banere i može trajati i do 3 godine. Naravno, rok trajanja roll-up banera zavisi od učestalosti, načina korišćenja, kao i od uslova u kojima se čuva.

Netkani materijali: netkano platno je industrijski proizvod sličan tkanini, ali se ne proizvodi tkanjem. Obično je lakši od PVC-a i otporan je na kidanje, pa je pogodan za upotrebu na otvorenom, naročito za roll-up banere.

Takođe važan element roll-up banera je podnožje. Postolja roll-up banera mogu biti izrađena od različitih materijala (plastika, aluminijum i sl.). Roll-up baneri sa šupljim podnožjem su dizajnirani uglavnom za upotrebu na otvorenom i imaju osnovu koja se može napuniti peskom ili vodom, što čini strukturu još stabilnijom u slučaju vetra.


PRIJATELJI SAJTA