na vrh

Naručivanje izrade sajta

Ostalo » Naručivanje izrade sajta

Izradu sajta je veoma lako i jednostavno naručiti.

Samo naručivanje izrade sajta predstavlja preliminarni dogovor oko potreba vašeg poslovanja i predstavljanja firme na internetu. U tom smislu, pre samog naručivanja izrade sajta, dobro je razmisliti o tome šta treba da sadrži prezentacija vaše firme na internetu, kao i koliko novca želite da uložite u izradu sajta. Na osnovu ova dva osnovna parametra, lako je odabrati rešenje za izradu sajta koje će sigurno odgovarati vašim željama i mogućnostima istovremeno.

Načini izrade sajta

 • Izrada sajta ili web shop-a (online prodavnice)

  Pre izrade sajta bitno je da odlučite šta želite da postignete internet prezentacijom vaše firme (prisustvo na internetu, povećanje prodaje, predstavljanje usluga, izlaganje cenovnika, internet prodaju proizvoda i usluga i sl.). Na osnovu definisane potrebe i prioriteta, lako ćemo dogovoriti najbolji način izrade i optimizacije sajta za vašu delatnost.
 • Izrada sajta firme informativnog karaktera ili sa detaljnim opisom poslovanja?

  Odluka o načinu predstavljanja poslovanja, kada je u pitanju izrada sajta, a ne online prodavnice, trebalo bi da odredi da li sajt treba da sadrži samo osnovne informacije ili treba ići detaljno sa proizvodima, uslugama, njihovim cenama, akcijama, popustima i sl. Na osnovu ove odluke, možemo ponuditi predlog za koji mislimo da bi u potpunosti odgovarao vašim potrebama.
 • Ažuriranje web sajta firme - održavanje sajta?

  Izrada sajta je samo jedan segment u postojanju vaše firme na internetu. Internet prezentacija firme treba da bude ažurna, kako biste potencijanim klijentima prikazali novosti u vašem poslovanju čim se pojave. Ažuriranje sajta, kao deo usluge održavanja sajta, takođe može biti predmet dogovora prilikom naručivanja izrade sajta.
 • Prodaja na internetu putem web shop-a ( izrada internet prodavnice)

  Ukoliko ste odabrali da proizvode ili usluge direktno prodajete posredstvom internet prodavnice, treba imati u vidu da pre početka izrade online web shop-a morate pripremiti materijal (slike, tekstualne opise proizvoda ili usluga, njihove cene itd). Izrada internet prodavnice se može naručiti kao kompletna ili kao samo izrada konstrukcije i uspostavljanje funkcionalnosti, bez unosa proizvoda. Unos proizvoda se, kao dodatna usluga, može dogovoriti i pri naručivanju izrade online prodavnice.

Potreban vam je besplatan savet pri izboru web sajta za firmu?

Sva ova kao i mnoga druga pitanja u vezi izrade sajta mogu biti od velikog značaja za pravilnu odluku i zadovoljavajuću i korisnu prezentaciju vaše firme na internetu.

Razmislite i pozovite Variety sites tim i zatražite ponudu izrade sajta za firmu.

Pozovite nas na 069 525 35 94 ili nam pošaljite mail na izradasajtova@vrs.rs


PRIJATELJI SAJTA