na vrh

Štampa foto-tapeta

ŠTAMPA FOTO-TAPETA I ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

Štampa foto-tapeta i postavljanje foto-tapeta velikih formata

Posetite www.digitalnastampa-flashcopy.rs

Štampu foto-tapeta radimo po već predefinsanom dizajnu koji odaberete ili po dizajnu foto-tapeta koji sami kreirate.

Možete naravno odabrati i neki dizajn foto-tapeta sa interneta, ali u tom slučaju morate voditi računa o rezoluciji, tj. kvalitetu fotografije koju želite da štampamo kao foto-tapete.

 Štampa fototapeta, 3D fototapete, Postavljanje fototapeta

Štampa foto-tapeta po svim Ekološkim i zdravstvenim standardima

Foto-tapete štampamo Eko solvent bojama koje su atestirane i zadovoljavaju sve standarde Svetske zdravstvene organizacije.

Ovi standardi za štampu foto-tapeta su jako bitni i ističu ih i proizvođači mašina za štampu foto-tapeta.

Odštampane i zalepljene foto-tapete postaju deo ambijenta vašeg životnog i radnog prostora i moraju biti neškodljive po ljude, životinje i životnu sredinu.

Foto-tapete koje mi štampamo baš i jesu ekološki standardizovane, pa kao takve ne mogu škoditi ni zdravlju ljudi ni životnoj sredini.

Svi materijali koji se koriste u štampi foto-tapeta, kao i materijali za lepljenje foto-tapeta su ekološki razgradivi, neškodljivi i služe samo jednoj svrsi, a to je ulepšavanje životnog i poslovnog prostora.

Štampu foto-tapeta radimo islkjučivo po narudžbi na jednim od najboljih ploter štamparskih mašina marke EPSON i HP.

Formati i dimenzije za stampu foto-tapeta nisu ograničeni, tj. zavise samo od prostora na koji foto-tapete treba postaviti.

Materijali za štampu foto-tapeta

Materijali za štampu foto-tapeta su uglavnom stvar vašeg ukusa. Naravno, mora se voditi računa i o nameni i mestu postavljanja foto-tapeta.

Iz našeg asortimana materijala za štampu foto-tapeta, možemo ponuditi:

  • Foto-tapet materijal sjajni (Glossy-Photo folija od PVC-a)
  • Foto-tapet materijal Mat (Matte-Photo folija)

Cena štampe foto-tapeta

Cena štampe foto-tapeta na sjajnoj ili mat foliji

1-3 m2 13 eur/m2
3-5 m2 11 eur/m2
6-10 m2 10 eur/m2
11-20 m2 9 eur/m2
20+ m2 8 eur/m2

 

Izbor dizajna za štampu foto-tapeta

Kao što je već pomenuto, izbor dizajna za štampu foto-tapeta možete uraditi i sami. Da li će to biti neka vaša fotografija, fotografija sa interneta ili pak fotografija koju mi odaberemo za vas, uopšete nije bitno.

Dizajn za štampu foto-tapeta, bez obzira na njegov izvor (internet, lične fotografije ili naš dizajn) mora zadovoljiti standarde kvaliteta štampe velikih formata.

Ovaj deo pripreme za štampu foto-tapeta je od najvećeg značaja za dobar kvalitet odštampanih foto-tapeta.

Naime, pri izboru dizajna mora se voditi računa o tome da fotografija koja se želi pretvoriti u foto-tapete mora biti minimalne rezolucije od 2MPix (MegaPiksela).

Ukoliko se odabere fotografija za štampu foto-tapete niže rezolucije od 2MPix, štampane foto-tapete će biti veoma lošeg kvaliteta (biće mutne i sa izraženim nedostatkom jačine boja i sl.).

Za kvalitetnu štampu foto-tapeta mi predlažemo odabir fotografije, tj, dizajna za štampu foto-tapeta od najmanje 4Mpix, a sve preko toga je bolje.

Postavljanje odštampanih foto-tapeta

Pored štampe foto-tapeta imamo i službu koja vrši postavljanje, tj. lepljenje i uklapanje foto-tapeta u prostor koji želite da ulepšate.

Foto-tapete se mogu postavljati na zidove pokrivanjem cele ili dela površine, na plalfone i sl.

U odnosu na kvalitet završne obrade površina na koje foto-tapete želite postaviti, daćemo sugestije i preporuke za pripremu površina za lepljenje foto-tapeta.

Nisu sve površine iste, ali se prethodnom pripremom na skoro svaku površinu mogu postaviti foto-tapete.

 

NAPOMENA: Postavljanje fototapeta i grafički dizajn se kao usluge dogovaraju posebno. Naša ekipa će rado udovoljiti vašim zahtevima u cilju najboljeg pozicioniranja i uklapanja foto-tapeta u vaš dom ili poslovni prostor..

Dostava odštampanih fototapeta

Odštampane fototapete je moguće dostaviti brzom poštom. Za dogovor oko isporuke molimo obratite nam se putem telefona ili E-maila.


PRIJATELJI SAJTA