na vrh

Štampa na majicama

Štampa na majicama je deo usluge štampe na tekstilu koju pružamo svim zainteresovanim klijentima na teritoriji Srbije. Usluga štampe na majicama je brza, kvalitetna i radi se po zaista povoljnim cenama. Kvalitet materijala je takođe bitan, a mi biramo majice poznatih svetskih proizvođača.

Štampa na majicama sa motivom po želji - proizvodimo na kvalitetnim pamučnim majicama, najmodernijim tehnikama štampe www.stampanamajicama.rs.

Personalizovana štampa na majicama podrazumeva štampu dizajna koji donosi klijent ili se kod nas radi prema posebnim zahtevima. Od prvog trenutka kada nam se obratite sa zahtevom za štampu na majicama, pa dok majice ne budu isporučene, naši stručnjaci za štampu na tekstilu će se pobrinuti da budete potpuno upoznati sa svakim delom procesa štampe.

Štampa na majicama - majice sa štampom

Ako ste organizator nekih događaja ili ste vlasnik preduzeća i imate potrebu za uniformisanjem zaposlenih ili učesnika nekog događaja, štampa na majicama može biti pravo rešenje. Dobrim odabirom dizajna za štampu, velikim izborom kvalitetnih majica u raznim bojama, možete postići veoma dobar efekat, kako po pitanju ozbiljnosti preduzeća, tako i prilikom slanja poruka sa nekog događaja. Naše poslovanje ide i dalje od štampe personalizovanih majica. Stalno radimo na nabavljanju širokog asortimana različitih odevnih predmeta koji će odgovarati vašim potrebama i spremni smo za štampanje.

Štampa na radnoj odeći, štampa na polo majicama, štampa na duksericama, štampa na kačketima, štampa na prslucima i sl., usluge su koje takođe spadaju u štampu na tekstilu.

Pored štampe na majicama, naši stručni radnici su uvek spremni da posavetuju naše klijente o tome šta bi bilo najbolje rešenje za svaki konkretan slučaj i osiguraju da dobijete najbolji mogući kvalitet po najnižoj mogućoj ceni. Često se dešava da su klijenti neodlučni po pitanju dizajna za štampu na majicama, jer im se sviđa više njih istovremeno. Tada, u pogledu izbora dizajna za štampu na majicama, do izražaja dolazi kreativnost naših grafičkih dizajnera koji mogu ponuditi nekoliko unikatnih rešenja od kojih se može izabrati jedno koje se klijentu najviše dopadne.

Pozovite odmah i naručite svoje majice sa štampom

065 2358 432

Bez obzira na veličinu narudžbe, odnosno količine majica za štampu, spremni smo da ponudimo rešenja koja će ići u vašu korist. Specijalizovani smo i za veleprodajnu i maloprodajnu štampu na majicama.

Izbor određene vrste ili vrsta majica za štampu je na vama, a mi smo tu da ispunimo sve zahteve u pogledu štampe, kao i da u slučaju potrebe predložimo neko od kreativnih rešenja.

Rok za štampu na majicama zavisi od količine i dizajna koji se štampa, a u proseku bude nekoliko dana. U slučaju potrebe, u nekim slučajevima rokovi isporuke odštampanih majica mogu biti i kraći.

Naš cilj je, da prilikom štampe na majicama, uvek prevazilazimo očekivanja pružajući najbolje korisničko iskustvo svim našim klijentima. Posetite najbolji sajt za štampu na majicama www.stampanamajicama.rs


PRIJATELJI SAJTA