na vrh

Štampa na šoljama

Uživajte u jutarnjoj kafi ili čaju u samo vašoj štampanoj šolji. Štampane šolje su dostupne u nekoliko veličina, a štampa za vašu personalizovanu šolju je brza i laka uz www.photoshop.rs. Dizajnirajte svoju šolju i učinite jutarnji ritual ispijanja kafe ili čaja još posebnijim tako što ćete piti iz šoljice koju ste sami dizajnirali. Pošaljite svoj dizajn ili sliku, a naši profeionalni štampari će od nje napraviti najbolju varijantu za vas.

Postavite svoje ilustracije odštampajte omiljene citate ili sličice na šolji. Što pre se odlučite u vezi sa dizajnom, pre ćete moći da uživate u jedinstvenoj šolji sa štampom.

Pogledajte neke od primera šolja sa štampom i naručite štampu na šoljama još danas na www.photoshop.rs

Personalizovane keramičke šolje

Dodajte jedinstveni izgled svojoj keramičkoj šolji vrućeg ili hladnog napitka po izboru. Naše štampane šolje su udobne za držanje i lepog su oblika a štampom vašeg dizajna postaju još lepše - jedinstvene. Nema boljeg vremena da naručite šolje sa štampom nego danas.

Kupite šolje sa štampom sa svojom jedinstvenom fotografijom, logotipom kompanije ili citatom. Naš jedinstveni izbor i mogućnosti štampe nude savšen rezultat svaki put.

Šolje sa štampom su i savršeni promotivni artikli za događaje koje organizujete, personalizovane keramičke šolje imaju potencijal da pozitivno utiču na vašu kompaniju, grupu ili lični događaj. Izdržljive i elegantne, šolje sa štampom će vašu poruku preneti svaki put kada neko neko iz nje pije svoj omiljeni napitak.

Naručite šolje sa štampom po narudžbi i ostvarite svoje želje, poklonite šolju sa štampom, sačuvajte je za sebe ili pak prodajte u svojoj prodavnici. Izbor mogućnosti je veliki, a besplatna dostava za veće količine je znak naše zahvalnosti za saradnju.

Štampa na šoljama kao podsticaj brendu

Mi znamo vrednost promotivnih artikala više nego bilo ko drugi u industriji i želimo da vam pomognemo da kreirate moćne proizvode koji će pomoći rastu vašeg biznisa.

Hiljadama kupaca isporučili smo kvalitetne brendirane šolje, a zadovoljni klijenti nas preporučuju svojim saradnicima.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa svojom narudžbom, možete razgovarati sa nekim od naših ljubaznih predstavnika ili nam poslati e-mail. Više o šoljama sa štampom možete pogledati na www.photoshop.rs.

Naš cilj je da osiguramo da je svaki naš klijent 100% zadovoljan, tako da kod nas nikada nećete dobiti ništa manje od savršenstva.


PRIJATELJI SAJTA