na vrh

Štampa postera i plakata

Profesionalno i pristupačno štampanje postera i plakata

Naručite štampu visokokvalitetnih postera i plakata za promocije događaja, filmskih projekcija, koncerata i sl..

Ako pogledate oko sebe, primetićete da su posteri svuda unaokolo. Od bioskopa do autobuskih stanica, izloga butika i prodavnica, razmih reklamnih panoa itd. Iako se štampanje plakata često koristi za reklamne kampanje, to je takođe odličan način za ukrašavanje izloga i osvežavanje zidova u radnim prostorima.

U poređenju sa bilbordima i oglasima u časopisima, plakati su mnogo jeftiniji, a uvek će privući pažnju. Vlasnici preduzeća posterima pojačavaju prisustvo na tržištu proizvoda i usluga, a često i u svrhu najava novih događaja. Štampa motivacijskih plakata i postera za radni prostor takođe je vizuelni i pristupačan način za jačanje morala zaposlenih.

Kojom god delatnošću da se bavite, kod nas možete pronaći različite vrste pristupačnih i visokokvalitetnih plakata i postera. Jednostavno naručivanje, brz odgovor, stručni i iskusni radnici i kratki rokovi štampe plakata i postera olakšaće vam izbor i dizajn željenih postera.

Za sve informacije o mogućnostima štampe plakata i postera pozovite

0605455484

Plakati i posteri za promociju vašeg brenda

Naši plakati i posteri daju vam slobodu da kreirate dizajn baš onako kako vi želite. Sa svim različitim vrstama usluga štampe plakata i postera koje vam stoje na raspolaganju, sigurno ćete pronaći savršenu ideju za vaš biznis.

Plakati i posteri se osim po dizajnu i poruci koju šalju mogu razvrstati i po veličinama:

Plakati velikog formata prenose vašu poruku glasno i jasno. Štampa plakata i postera velikih dimenzija namenjena je za širu publiku i prometne lokacije. Štampa plakata i postera velikih dimenzija se radi na papiru vrhunskog kvaliteta, koji je savršen za velike površine i slike visoke rezolucije.

Plakati i posteri srednje veličine mogu biti vrlo efikasan način promocije vašeg poslovanja. Za razliku od plakata i postera velikih dimenzija, plakati i posteri srednje veličine su uglavnom namenjeni za postavljanje na više lokacija. Plakati i posteri srednje veličine se uglavnom postavljaju na izloge i površine namenjene za promociju proizvoda i usluga.

Samolepljivi plakati i posteri manjih dimenzija idealni su za otvorene i zatvorene prostore. Oni se štampaju na posebnom papiru sa lepljivom podlogom za brže i lakše postavljanje. Ovi posteri i plakati se mogu lepite na zidove, bandere, autobuske stanice, podove i izloge. Za spoljnu primenu se plakati i posteri manjih dimenzija obično štampaju na PVC foliji koja je izdržljiva i vodootporna.

Česta pitanja o štampi postera i plakata

Koliko košta štampanje plakata?

Cena štampe postera i plakata zavisi od vrste postera koji ste odabrali, uključujući veličinu, materijal i količinu.

Kako mogu da naručim štampu postera i plakata?

1. Ukoliko imate svoj dizajn, odnosno pripremu za štapu postera i plakata, pošaljite nam je na e-mail.

2. Ako nemate svoj dizajn, naši stručni grafički dizajneri mogu dati svoj predlog i ideju.

3. Nakon dogovora i pripreme za štampu, plakati i posteri se štampaju, a po njih možete doći lično ili vam ih možemo poslati brzom poštom

Mogu li naručiti štampu postera i plakata po meri?

Da, nudimo mogućnost izbora veličine za štampu postera i plakata. Samo nam javite dimenzije i pošaljite pripremu za štampu, ako je imate.


PRIJATELJI SAJTA