na vrh

Vizit karte na komad

Ostalo » Vizit karte na komad

IZRADA VIZIT KARTI NA KOMAD

U saradnji sa CopyLine doo, Variety Sites u svoju ponudu dodaje i pripremu za štampu, štampu i isporuku na adresu vizit karti na komad.

Vizit karte se izrađuju digitalnom štampom na osnovu Vaše ili pripreme za štampu koju radimo mi. Ukoliko imate svoju pipremu za štampu, ona mora biti urađena u skladu sa uputstvom za pripremu za štampu koje možete pogledati na stranici UPUTSTVO ZA PRIPREMU ZA ŠTAMPU VIZIT KARTI I FLAJERA. Neke od ideja za izradu vaše vizit karte možete pogledati sa desne strane.

Priprema treba da bude sačuvana i poslata u PDF formatu (zbog očuvanja vrste fonta i dimenzija), a zbog veličine pripreme (nekada može biti ipreko 25MB) pripremljeni PDF dokument se može kompresovati u ZIP format sa kompresijom po želji i kao takav poslati E-mailom.

Sve informacije možete dobiti E-mailom izradasajtova@vrs.rs koji je dostupan 24h, SMS-om ili pozivom na broj 069 525 35 94 od ponedeljka do petka 09.00 do 20.00h.

Razlika u bojama pripreme za štampu i odštampanog materijala

Napominjemo da boje nikada ne mogu biti identičnih nijansi na monitoru i nakon štampe zbog više razloga. Razlozi su na prvom mestu osvetljenost ekrana, kontrast, razlika u sistemu prikaza boja, vrsta papira na kome se štampa (koliko boje upija, koje je boje sam papir i slično).

Priprema za štampu se radi uglavnom u CMYK sistemu boja, dok su monitori za kućnu i kancelarijsku upotrebu napravljeni da boje prikazuju u RGB sistemu, pa se  ova razlika ispoljava i vidi tek nakon štampe. Ona se sastoji u malo tamnijoj nijansi boja nakon štampe, pa prilikom pripreme za štampu treba voditi računa da intenzivnije boje budu malo svetlije, jer će na papiru posle štampe biti malo tamnije i jače.

CENA IZRADE VIZIT KARTI NA KOMAD

Crno-Belo (jednostrano) 1,00 din/komad

Crno-Belo + Crno Belo (obostrano) 1,50 din/komad

Kolor (jednostrano) 2,80 din/komad

Kolor + Crno-Belo (napred kolor, pozadi crno-belo) 3,50 din/komad

Kolor + Kolor (obostrana kolor štampa) 4,20 din/komad

CENA PRIPREME ZA ŠTAMPU VIZIT KARTI

Ukoliko imate svoju pripremu za štampu i ukoliko priprema za štampu koju ste dostavili zadovoljava uslove za uspešnu izradu vizit karti, priprema za štampu sa naše strane nije potrebna i ne naplaćuje se.  Ako smatramo da Vaša priprema za štampu neće dati očekivane rezultate, obavestićemo Vas o tome odmah nakon prijema. Nakon toga Vi možete izvršiti doradu pripreme za štampu po našim sugestijama ili mi možemo uraditi novu pripremu za štampu Vaše vizit karte.

Cena pripreme za štampu vizit karte se kreće od 500 dinara za jednostrane vizit karte do 1200 dinara za kolor dvostrane, a cena između 500 i 1200 dinara zavisi i od kompleksnosti izrade pripreme za štampu.

NAČIN ŠTAMPE I VRSTA PAPIRA ZA VIZIT KARTE NA KOMAD

Što se tiče papira, radi se na standardnom 250gr ili 300gr mat kunsdruk papiru (neke vizit karte je moguće raditi i na drugim vrstama papira), a sve zavisi od izgleda vizit karte (neke vrste papira više, a neke manje upijaju boju), pa se na osnovu izgleda i željenog rezultata i vrši izbor papira. Štampa se radi na digitalnim mašinama (nije ofset) i zato je otisak lepši i postojaniji.


Pored vizit karti radimo i izradu reklama, štampu velikih formata, sve vrste brošura, flajera, kataloga...

NAČIN PLAĆANJA VIZIT KARTI NA KOMAD

Plaćanje naručenih vizit karti i eventualne pripreme za štampu bez obzira na količinu vrši se unapred.

Ovo znači da kada izrazite želju da kod nas uradite vizit karte i kada dogovor o broju komada, pripremi ili isporuci bude postignut, opštom uplatnicom uplaćujete celokupan iznos na račun firme Copy Line doo, koji će vam biti poslat E-mailom, SMS- om ili izdiktiran putem telefona. Izrada pripreme za štampu i vizit karti ili vizit karti po vašoj pripremi za štampu počeće odmah nakon prijema uplate.

ROK IZRADE VIZIT KARTI NA KOMAD

Standardni rok za izradu vizit karti je 4 radna dana. Napominjemo da u ovaj rok ne ulazi priprema za štampu ukoliko je naručena. Priprema za štampu zahteva vreme koje se troši na izradu idejnog rešenja i modifikacija koje želite.

Rok za isporuku od 4 radna dana počinje da teče od momenta kada vi kažete da urađena priprema za štampu odgovara i da se kao takva može pustiti u proces finalizacije.

PREUZIMANJE ILI ISPORUKA VIZIT KARTI NA KOMAD

Izrađene vizit karte možete preuzeti ili Vam ih možemo poslati poštom. U slučaju preuzimanja, preuzeti možete isključivo u Beogradu na dve lokacije u prostorijama CopyLine doo-a. Isporuku vršimo na celoj teritoriji Srbije, a cena isporuke zavisi od kurirske službe i težine pošiljke. Za sve informacije u vezi sa cenom isporuke, rokom izrade i detaljima o pripremi za štampu, molimo obratite nam se telefonom, mailom ili SMS-om. Kontakt podatke možete pronaći na KONTAKT stranici.


PRIJATELJI SAJTA