na vrh

Slike na platnu

Slike na platnu – Štampa slika na kanvasu

Slike na platnu, odnosno štampa fotografija na kanvasu, je jedan od najboljih načina da ukrasite zidove vašeg doma ili poslovnog prostora. Takođe, slike na platnu, odštampane profesionalnim digitalnim štampačima sa bojama visokog kvaliteta, mogu biti veoma lep poklon. Slike na platnu koje štampamo po narudžbi se rade u našoj dobro opremljnoj radionici, a izradu vrše stručni radnici sa višegodišnjim iskustvom.

Štampa slika na platnu

 

060 595 08 68

 

Na vama je samo da odaberete fotografiju iz naše kolekcije ili vaše lične arhive i pošaljete nam na mail. Potrebno je takođe i da odaberete dimenzije za štampu odabrane slike na platnu.

Slike na platnu odnosno kanvasu, zategnute na blind ram, savršeno su rešenje za ulepšavanje Vašeg ambijenta - www.slikenaplatnubg.rs

Kvalitet štampe slika na platnu

U štampi slika na platnu koristimo samo materijale vrhunskog kvaliteta.

Upotreba profesionalnih mašina za štampu slika na platnu daje nam nebrojene mogućnosti izrade. Kao rezultat štampe slika na kanvasu dobija se jasna i oštra reprodukcija odabranog dizajna ili umetničke fotografije.

Pogledajte najveći izbor slika na platnu na našem tržištu na sajtu

www.slikenaplatnubg.rs

Postavljanje slike na platnu na blind ram

Naša izrada slika na platnu se ne završava štampom na kanvasu. Pored visokog kvaliteta platna na kone se slika štampa, koristimo i kvalitetne blind ramove za razvlačenje slika na kanvasu.

Postavljanje slika na platnu na ramove se radi ručno uz poklanjanje velike pažnje detaljima i kompletnom finalnom izgledu. Uglovi se jasno ocrtavaju, spoljne linije rama slike na platnu su oštre i jasne, a dimenzije koje ste zadali se strogo poštuju.

Dugotrajnost slika na platnu

Dugotrajnost štampe slika na platnu, odnosno slikarskom kanvasu, obezbeđuje se na više načina.

Štampa slika na platnu se radi na kvalitetnim digitalnim štampačima, na kvalitetnom platnu i korišćenjem kvalitetnih boja koje su otporne na UV zrake i zadovoljavaju sve ekološke standarde. Nema isparenja, neprijatnih mirisa boja i razređivača, dugotajnog sušenja i sl.

Kako naručiti štampu slike na platnu

Štampu slike na platnu možete veoma jednostavno naručiti kontaktirajući nas na jedan od ponuđenih načina. Ukoliko vam je lakše, možete poslati mail sa zahtevom koji treba da sadrži dimenzije (širina i visina), orjentaciju (vertikalno ili horizontalno), vrstu slike na platnu (jednodelno ili višedelno), a u prilogu maila možete poslati i željenu fotografiju, radi procene mogućnosti štampe prema željenim dimenzijama u odnosu na kvalitet fotografije.

 

060 595 08 68

 


PRIJATELJI SAJTA